máš skúsenosti priamo z remeselnej pekárne, nie z polotovarov či reťazcov,
ovládaš kváskovanie a pečenie kvalitného chleba, ciabatt, croissantov či briošiek „od základov“,
vieš viesť a motivovať tím pekárov, nastavovať procesy a dohliadať na kvalitu,
máš skúsenosti s plánovaním výroby, surovín a technológie,
vieš prepájať tradičné receptúry s modernými trendmi,
minimálne 3 roky praxe ako pekár a aspoň 1 rok na vedúcej pozícii,
skúsenosti zo zahraničia sú pre nás veľkou výhodou.
Požiadavky na zamestnancaČím nás určite oslovíš
sleduješ nové trendy v pečení a rád/a sa vzdelávaš,
máš cit pre detail a kvalitu dávaš na prvé miesto,
si kreatívny/a a vieš prichádzať s novými nápadmi,
zaujímajú ťa nové technológie a prístupy.
Benefity práceČo ti ponúkame navyše
50 % zľava do všetkých spriaznených reštaurácií a podnikov,
35 % príspevok na MULTISPORT kartu (fitko, wellness, športové aktivity),
pracovná zmluva na dobu neurčitú ihneď pri nástupe,
kvalitná a chutná zamestnanecká strava,
komfortné pracovné oblečenie a príspevok na ošatné či obuv,
bonus za odporučenie kolegu počas letnej sezóny 350 € - 450 €,
príspevok na ubytovanie, ak sa kvôli práci presťahuješ do Bratislavy,
spolupráca s ostrieľanými gastronomickými profesionálmi,
podpora a zázemie silnej gastronomickej spoločnosti na Slovensku,
otvorenú spätnú väzbu - ak vieš, že sa dá niečo robiť lepšie, pomôžeme ti realizovať tvoj nápad.
Informácie o spoločnostiPatríme medzi TOP 3 personálne agentúry na Slovensku. Na slovenskom trhu pôsobíme od roku 2002. Pri poskytovaní našich služieb spájame záujmy oboch skupín - uchádzačov a zamestnávateľov. Našou hlavnou úlohou je ľuďom zabezpečiť prácu a spoločnostiam talenty, ktoré sú nevyhnutné pre prosperujúce spoločnosti.