Kuchár

  • Bratislava, Bratislavský kraj
  • Dočasný pracovný pomer
  • Plný úväzok
  • Pred 1 mesiacom
Náplň práce: - Kompletná príprava jedál teplej a studenej kuchyne, zastrešenie á la carte reštaurácie sv. Huberta, plánovaných akcií v Konferenčnom centre (servírované menu/bufety) a bufetových raňajok (kompletný studený aj teplý bufet)
-Práca v ustálenom kolektíve, práca na zmeny.
-Starostlivosť o čistotu a hygienu, dodržiavanie noriem HACCP.
-Dodržiavanie štandardov hotela
*
*
*
*
-Dodržiavanie pracovných predpisov a postupov pri práci, kalkulácií jedál a manuálov.
-Dodržiavanie pokynov nadriadeného.Informácie pre uchádzača:Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobuPočet mesiacov: 12Zmennosť: dvojzmennáNočná práca: NieSezónna práca: NiePracovné miesto vhodné pre: AbsolventaZákladná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 600 €
mesačneDruh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sférePonúkané výhody: - Po uplynutí 12 mesiacov, v prípade spokojnosti zmena na dobu neurčitú,
- Možné ďalšie odmeny, - Príplatky v zmysle Zákonníka práce
- Práca v príjemnom kolektíve a prostredí.
-Možnosť získať skúsenosti z hotelového prostredia a možnosť učiť sa od skúsenejších.
-Zázemie stabilnej, prosperujúcej a serióznej spoločnosti.
-Istota stálej a pravidelnej mesačnej mzdy.
-Strediskové teambuildingy.
-Novoročný večierok pre zamestnancov s hodnotnými cenami.
-Možnosť využívať hotelové fitness centrum.Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránky .Všeobecne požadované znalosti:Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie - kuchár - 63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I
Stredné odborné vzdelanie - kuchár - 63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby IPrax: bez požiadavky na odbornú praxZnalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: ÁnoCudzí jazyk: anglický elementárna A1 a A2Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
samostatnosť
tímová práca
tvorivosť (kreativita)Osobnostné predpoklady: ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
spoľahlivosťĎalšie požiadavkyChuť pracovať a učiť sa, schopnosť byť zodpovedným členom tímu, ale zároveň sa vedieť spoľahnúť sám na seba. Schopnosť pracovať pod stresom, kreativita a vlastné nápady k vylepšeniu ponuky jedál. Príjemné vystupovanie k hotelovým hosťom aj kolegom.

Zoznam Kariéra

Podobné ponuky

  • Kuchár pre Primi Eurovea

    Medusa

    • Bratislava, Bratislavský kraj
    • 1 815 € za mesiac
    Popis: SI TO TY? sleduješ nové trendy v gastronómii a máš prehľad v receptúrach máš už dosť varenia rovnakých jedál, stereotypov, ktoré ťa už nudia - práve naopak, si kuchár, k…
    • Pred 16 dňami
  • Kuchár pre nový koncept COMO CAFE - Eurovea II

    Medusa

    • Bratislava, Bratislavský kraj
    • 1 585 € za mesiac
    Popis: ČÍM NÁS URČITE OSLOVÍŠ? sleduješ nové trendy v gastronómii a modernej kuchyni a máš prehľad v receptúrach máš už dosť varenia rovnakých jedál, stereotypov, ktoré ťa už n…
    • Pred 16 dňami
  • Kuchár pre nový koncept COMO CAFE – Eurovea II

    Medusa

    • Bratislava, Bratislavský kraj
    • 1 585 € za mesiac
    Description: ČÍM NÁS URČITE OSLOVÍŠ? sleduješ nové trendy v gastronómii a modernej kuchyni a máš prehľad v receptúrach máš už dosť varenia rovnakých jedál, stereotypov, ktoré ť…
    • Pred 17 dňami